Lente-healing met Casper


When:
25/03/2018 @ 14:30 – 16:30
2018-03-25T14:30:00+02:00
2018-03-25T16:30:00+02:00
Where:
De Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 DG Beek-Ubbergen
Netherlands
Cost:
euro 15,-- per persoon
Contact:
Josefien

Lente-Healing met Casper/Wankatah

Op 25 maart vieren we  de lente samen met Casper/Wankatah!

Casper brengt prachtige oerklank healingconcerten en sessies met gebruikmaking van Sjamaanse instrumenten en (soms) eeuwenoude Tibetaanse klankschalen. De indiaanse  traditionele cultuur van de Brujos en de oude Tibetaanse klanken komen op een unieke wijze samen in de bijzondere en indrukwekkende klankhealings. Een oerklank concert is een heerlijke belevenis , blokkades die ons vaak al lange tijd  belemmeren, kunnen eindelijk verdwijnen. De klanken raken diepe lagen van ons energiesysteem en reiken verder dan het cellulaire nivo.

Casper werkt al ruim 15 jaar als medium voor Wankatah , een indiaanse medicijnman  die ooit in de Verenigde Staten heeft geleefd. Hij geeft healings, workshops en concerten in binnen en buitenland, hierbij maakt hij gebruik van zijn beroep als kunstenaar/musicus. Tevens is hij singer songwriter van prachtige songs.

Laat je meedrijven op de klanken van de wind de regen en de zon op een prachtige en weldadige oerklankhealing.

Tijdens de klanksessies lig je comfortabel op een matje. Er zijn matjes, kussentjes en dekentjes aanwezig, wil je liever je eigen materiaal gebruiken neem dat dat gerust mee!

De Lente-Healing is gepland van 14.30 tot circa 16.30 uur. Een kwartier voor aanvang gaan de deuren open. De klankhealing kan altijd iets uitlopen en na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een kopje thee. Als je interesse hebt om mee te doen, meld je dan aan via een mail naar info@casper.org.uk.

Meer over Casper/Wankatah kun je lezen op www.casper.org.uk, meer info op vragen via info@casper.org.uk.

Terug naar het overzicht van alle workshops & cursussen.

Casper werkt al ruim 15 jaar als medium voor Wankatah, een indiaanse medicijnman  die ooit in de Verenigde Staten heeft geleefd. Hij geeft healings, workshops en concerten in binnen en buitenland, hierbij maakt hij gebruik van zijn beroep als kunstenaar/musicus. Tevens is hij singer songwriter van prachtige songs.

Terug naar het overzicht van alle workshops & cursussen.