Ontspanningsdag


When:
26/08/2018 @ 09:30 – 17:00
2018-08-26T09:30:00+02:00
2018-08-26T17:00:00+02:00
Where:
de Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 DG Beek-Ubbergen
Netherlands
Cost:
70 euro per persoon voor de dag incl lunch
Contact:
Josefien

Ontspanningsdag 26 augustus

Heb jij zin om de zomer te vieren in de Pelmolen met een dag waarin je helemaal kan ontspannen?

Wees welkom op zondag 26 augustus in de Pelmolen, een oud koetshuis, gelegen aan het natuurgebied de ‘Heerlijkheid Beek’: één van de mooiste plekken van Nederland.

Ervaar zelf wat ontspanning voor jou, je lichaam en geest kan betekenen!

Programma Onstpanningsdag

Op zondag ben je vanaf 9.30 uur van harte welkom bij de Pelmolen. De ochtend begint met een kennismaking met een lekker kopje thee. Om 10.00 uur beginnen we met een eerste ontspannende yoga serie.

Rond het middaguur serveren wij een vegetarische lunch die bij mooi weer op het achterterras genuttigd wordt en bij slechter weer in de gezellige boerenkeuken. Om de lunch wat beter te laten verteren maken we ‘s middags een meditatieve wandeling in het prachtige heuvelachtige landschap van de Heerlijkheid Beek dat gelijk in de achtertuin begint.

Daarna volgt een langere en verdiepende ontspannende yoga en yoga nidra sessie. Rond 17.00 uur eindigt het programma, sluiten we de dag af en nemen wij afscheid van elkaar.

Locatie

De Pelmolen is gelegen op één van de mooiste plekken van Nederland. In Beek-Ubbergen, vlakbij Nijmegen, net aan het begin van het natuurgebied de ‘Heerlijkheid Beek’ nabij ‘Het Wylermeer’ en ‘De Duivelsberg’. Je zult verbaasd zijn van de schoonheid van deze on-Nederlandse locatie. Deze plek doet je de tijd vergeten en je komt gegarandeerd tot rust.

Deelname

De ontspanningsyoga is zowel geschikt voor een beginner als een meer ervaren yogi omdat de asana’s aan te passen zijn aan ieders niveau. Afhankelijk van het niveau kunnen de houdingen langer worden aangehouden en worden er diverse variaties op de basishoudingen toegevoegd. Yoga ervaring is dus niet vereist, iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen. Je bent vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan de yoga of andere programma onderdelen.

Prijs

€70,- per persoon inclusief BTW. Mocht deze prijs echt niet in je budget passen maar zou je wel heel graag deelnemen aan de dag, neem dan vooral even contact met ons op!

Inclusief

  • 4 uur Yoga en Yoga Nidra sessies verdeelt over 2 sessies
  • 1 x meditatieve wandeling
  • 1x lunch: 100% vegetarisch en zoveel mogelijk lokaal en eerlijk ingekocht, biologisch en passend bij ieders eventuele dieetwensen
  • Thee, drankjes en gezonde lekkernijen.

Exclusief

  • Transport
  • Overnachting: er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt voor tarieven tussen €17,50 en €75,– per persoon per nacht. Als je wilt kunnen we je een lijstje van mogelijkheden sturen, zodat jij de overnachting kunt kiezen die bij je past.

Gediplomeerde Docentes

De Ontspanningdag wordt georganiseerd door Josefien, Initatiefneemster Heel je Lichaam en Sivananda & Traditionele Tantra Yoga docente en door Roos, Traditionele Tantra Yoga docente en senior Sivananda practicionor uit Rotterdam. Voor vragen en informatie kun je altijd contact met hen opnemen:

  • Josefien Glaudemans, Initatiefneemster Heel je Lichaam en Sivananda & Traditionele Tantra Yoga docente uit Beek, bereikbaar onder josefien@heeljelichaam.nl of website
  • Roos, Traditionele Tantra Yoga docente uit Rotterdam, bereikbaar onder website

Aanmelding

Mocht je interesse hebben om mee te doen met meld je dan aan via het contactformulier of een mail naar Josefien, er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.