Power Vinyasa


When:
07/01/2019 @ 17:45 – 19:00
2019-01-07T17:45:00+01:00
2019-01-07T19:00:00+01:00
Where:
de Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 DG Beek-Ubbergen
Netherlands
Cost:
Proefles 5,-, vaste les 10,50
Contact:
Carolien
06 - 13874478.

Power Vinyasa Yoga –  Ontspanning door inspanning
Pelmolen maadagavond 18.45 – 19.00 u

Hier staat het woord Power voor energie en Vinyasa staat voor doorgaande stroom. Het is een fysiek actieve vorm en de beweging is verbonden aan de adem.
Jouw lichaam is een weerspiegeling van je geest. Wat vertelt het jou?

We werken met lenigheid, kracht en balans maar het allerbelangrijkste is je Adem. Als brug tussen je lichaam en geest. Actief en toch loslaten, het z.g.n. midden vinden. En totaal zacht worden in de eindontspanning, hoe heerlijk is dat na inspanning.

Je hoeft niet lenig te zijn, gebruik aanpassingen die ik je bied waar nodig. Wel is het voor deze les belangrijk dat je graag actief lichamelijk bezig bent. Tijdens de les zal ik je fysiek begeleiden zodat je richtingsgevoel krijgt hoe je je kunt openen en wat jou mentaal ook ruimte zal geven.

Uiteindelijk gaat het allemaal over Bewustwording.
Lijkt het je wat? Kom het uitproberen en zie wat je het brengt. Weet, je bent van harte welkom 😊!

Let op: start nieuwe seizoen Yogalicht is v.a. 19 augustus 

Proefles 5,-, vaste les 10,50
Gegeven door Carolien, geeft ook Yin Yoga op donderdagavond 20.30 – 21.30 u in de Pelmolen

Zie voor meer info www.yoga-licht.nl 
of email naar carolien@yoga-licht.nl
of bel gerust 06 – 13874478.

Carolien:

Toen ik een paar jaar geleden hier vertrok had ik al het vermoeden ooit terug te keren  naar deze bijzondere plek. Inmiddels ben ik alweer een jaartje terug in de Pelmolen en ben er nog steeds heel blij mee!

Met veel enthousiasme kom ik je begeleiden om je lichaam (en geest) te leren ontdekken op een manier die je misschien nog niet kent. Toen ik yoga ontdekte liet het me niet meer los. Dat is inmiddels 17  jaar geleden en sinds 10 jaar heb ik mijn eigen praktijk. De yogavormen die ik geef zijn Power Vinyasa Yoga, Easy Flow, Yin Yoga, Yin & Yang Yoga, BedrijfsYoga, Yoga Privé, Yoga bij lichte depressie of matige angststoornis of kijk voor meer informatie op www.yoga-licht.nl

Mijn manier van lesgeven is down to earth en graag houd ik het licht ( Yogalicht 😊) en dus wat humor mag er zeker zijn. Jong of oud, ik werk graag met iedereen. Zeker ook met mannen al zijn ze helaas nog vaak in de minderheid. Hun natuurlijke recht-door-zee-mentaliteit past goed bij mij terwijl het ze soms kan verrassen wat yoga hen nog meer brengt.
Mijn fysieke begeleiding tijdens de les wordt vaak ervaren als een enorme meerwaarde.

Wil je meer weten over mijn persoonlijke beleving met yoga en wat ik hierin heb gedaan, kijk dan hier.

Fijn als je erbij bent!
Namaste
Carolien

Terug naar het overzicht van alle workshops & cursussen