Yin Yoga


When:
22/08/2019 @ 20:30 – 21:45
2019-08-22T20:30:00+02:00
2019-08-22T21:45:00+02:00
Where:
de Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 DG Beek-Ubbergen
Netherlands
Cost:
Proefles 5,-, vaste les 10,50
Contact:
Carolien
06 - 13874478

Yin Yoga – Het Ultieme Zacht Worden
Pelmolen donderdagavond 20.30 – 21.45 u

Yin Yoga is een zeer rustige yogavorm. Passief, meditatief en geschikt voor iedereen. Ik noem het wel Het Ultieme Zacht Worden, van binnen en van buiten.

Je krijgt aandacht voor adem, asanas’, eindontspanning. De houdingen zijn voornamelijk zittend en liggend en duren ± tussen de 3 á 8 minuten en werken diep door in je lichaam zoals ook in je bindweefsel en op je gewrichten. Je wilt graag totaal ontspannen en lukt dat? Ondertussen krijg je ‘teveel’ tijd om, behalve je weerstand te observeren, terug te vallen in het denken – of je nou wilt of niet – waardoor het soms best confronterend kan zijn. Want wij zijn namelijk zéér geoefend in Het kunnen Doen en niet in Het kunnen Laten en dat is het waar het hier over gaat. Gelukkig duurt een asana vaak lang genoeg om daar doorheen te komen en uiteindelijk bij je adem te belanden. Helemaal in het moment, met alles wat is.

Mensen vertrekken na de les vaak met een soort kalme waas over zich heen. En hoe zou dit dan zijn voor jóu? Weet dat dit geen vaststaand iets is, elke dag is anders, zo ook de jouwe, dus stap over de drempel en ervaar! Wees van harte welkom😊

Let op: start nieuwe seizoen Yogalicht is v.a. 19 augustus 

Proefles 5,-, vaste les 10,50. Meer info over Yin Yoga gegeven door Carolien, geeft ook Power Vinyasa Yoga maandagavond 17.45 – 19.00 u in de Pelmolen.

Zie voor meer info www.yoga-licht.nl
of email naar carolien@yoga-licht.nl
of bel gerust 06 – 13874478.

Carolien:

Toen ik een paar jaar geleden hier vertrok had ik al het vermoeden ooit terug te keren  naar deze bijzondere plek. Inmiddels ben ik alweer een jaartje terug in de Pelmolen en ben er nog steeds heel blij mee!

Met veel enthousiasme kom ik je begeleiden om je lichaam (en geest) te leren ontdekken op een manier die je misschien nog niet kent. Toen ik yoga ontdekte liet het me niet meer los. Dat is inmiddels 17  jaar geleden en sinds 10 jaar heb ik mijn eigen praktijk. De yogavormen die ik geef zijn Power Vinyasa Yoga, Easy Flow, Yin Yoga, Yin & Yang Yoga, BedrijfsYoga, Yoga Privé, Yoga bij lichte depressie of matige angststoornis of kijk voor meer informatie op www.yoga-licht.nl

Mijn manier van lesgeven is down to earth en graag houd ik het licht ( Yogalicht 😊) en dus wat humor mag er zeker zijn. Jong of oud, ik werk graag met iedereen. Zeker ook met mannen al zijn ze helaas nog vaak in de minderheid. Hun natuurlijke recht-door-zee-mentaliteit past goed bij mij tweijl het ze soms kan verassen wat yoga hen nog meer brengt.
Mijn fysieke begeleiding tijdens de les wordt vaak ervaren als een enorme meerwaarde.

Wil je meer weten over mijn persoonlijke beleving met yoga en wat ik hierin heb gedaan, kijk dan hier.

Fijn als je erbij bent!
Namaste
Carolien

Terug naar het overzicht van alle workshops & cursussen