Zonnewende met Casper: Flowers & Songs


When:
21/06/2020 @ 14:30 – 16:30
2020-06-21T14:30:00+02:00
2020-06-21T16:30:00+02:00
Where:
de Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 DG Beek-Ubbergen
Netherlands
Cost:
17,50 euro per persoon
Contact:
Josefien

Zonnewende met Casper/Wankatah

Op zondag 21 juni is hij EINDELIJK weer terug in de Pelmolen en vieren we de zomer zonnewende samen met Casper/Wankatah door middel van een Flowers & Songs!

Casper is kunstenaar, musicus en vanaf de jaren ’90 ook werkzaam als medium voor de Indiaanse medicijnman Wankatah, die ooit in de verenigde staten heeft geleefd. Hij geeft healings, workshops en concerten in binnen- en buitenland. Casper is tevens singer/songwriter en treedt ook als zodanig regelmatig naar voren.

Zijn Flowers & Songs Concert heeft een heel eigen concept, waarin muziek, klankhealing, en performance een rol spelen. Het concert kenmerkt zich door een vreugdevolle energie, die licht van toon en integer is.

Zondag 21 juni komt Casper naar Heel je Lichaam voor het geven van een Flowers & Songs healingconcert. Geïnspireerd door de heilige gronden van Colorado Arizona belooft Casper ons een heilzame, meditatieve, muzikale en zinderende middag te bezorgen die tot diep in de ziel gehoord zal worden.

De zomer zonnewende healing is gepland van 14.30 tot circa 16.30 uur. Een kwartier voor aanvang gaan de deuren open. De sessie kan altijd iets uitlopen en na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een kopje thee. Als je interesse hebt om mee te doen, meld je dan aan via een mail naar josefien@heeljelichaam.nl.

Meer over Casper/Wankatah kun je lezen op www.casper.org.uk, meer info op vragen via info@casper.org.uk.

Terug naar het overzicht van alle workshops & cursussen.

Casper werkt al ruim 15 jaar als medium voor Wankatah, een indiaanse medicijnman  die ooit in de Verenigde Staten heeft geleefd. Hij geeft healings, workshops en concerten in binnen en buitenland, hierbij maakt hij gebruik van zijn beroep als kunstenaar/musicus. Tevens is hij singer songwriter van prachtige songs.

Terug naar het overzicht van alle workshops & cursussen.