Heel je lichaam


Een juiste manier van bewegen zorgt voor het ingang houden van alle lichaamsprocessen, het doorsmeren van de gewrichten en het vergroten van de bloedcirculatie. Er zijn talloze manieren van beweging die allemaal hun nut en voor- en nadelen hebben.

Bij yoga gaat het om asanas. Dit zijn houdingen waarin je komt en die je enige tijd aan houdt. Yoga is niet alleen gericht op het fysieke niveau maar is er ook op gericht je mentale en spirituele capaciteiten verder te ontwikkelen. Je slaat dus, met yoga, als het ware, meerdere vliegen in één klap. Dit kan zeer positieve uitwerking hebben op tal van kwalen, gezondheidsproblemen of juist het voorkomen ervan.

Het in stand houden van je lichaamsprocessen en het doorsmeren en het vergroten van de bloedcirculatie kan ook bereikt worden door massage. Bij een massage wordt er verbinding gemaakt tussen lichaam en geest, met als resultaat effecten die op diepere niveaus doorwerken.

Vedanta beschouwd het lichaam als het voertuig van de ziel op weg naar verlichting en verwijst naar niet alleen het enkele lichaam, maar naar drie lichamen, die steeds subtieler zijn.

Meer infoMee doen?

Terugkerende wekelijkse lessen (ook losse lessen mogelijk of alleen af en toe mee doen):

Overige activiteiten:

  • Ontspanningsyoga: op vrijdag 6 april, 11 mei en 22 juni 2018 van 20.00 tot 22:00 uur met Josefien, de ideale start van je weekend!
  • Nieuw: Sivananda Yoga Immersion Workshop: op zondag 6 mei en 3 juni van 14:00 tot 16:00 uur met Josefien, meer verdieping in de vitaliserende Sivananda Yoga reeks
  • Yoga & Meditatiedag: zaterdag 9 juni van 9.30 tot 16.00 uur met Marieke, ontspannen op zoek naar de innerlijke stilte die van nature al in iedereen aanwezig is maar waar je door de drukte van alledag soms moeilijk contact mee kunt maken.
  • Ontspanningsweekend: zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018, vier de zomer met een heerlijk weekend waarin je je helemaal kan onspannen met Josefien en Roos
  • Zomer Yoga Weekend: zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018, vier de zomer in de Pelmolen met een heerlijk yoga weekend met Josefien en Roos
  • Yoga & Meditatiedag: zaterdag 25 augustus van 9.30 tot 16.00 uur met Marieke, ontspannen op zoek naar de innerlijke stilte die van nature al in iedereen aanwezig is maar waar je door de drukte van alledag soms moeilijk contact mee kunt maken
  • Ontspanningsdag: zondag 26 augustus van 9:30 tot 17:00 uur met Josefien en Roos, ervaar zelf wat ontspanning voor jou, je lichaam en geest kan betekenen!
  • Traditionele Tantra Yoga workshop: zondag 9 september van 14.00 tot 16.30 uur met Josefien
  • NIEUW: Yoga Nidra on Stress: op zondag 23 september, 7, 14 en 21 oktober van 14.00 tot 15.30 uur met Josefien. Merk zelf hoe goed Yoga Nidra werkt om je stress te verminderen, je geest te kalmeren en je bio-chemicals weer in balans te brengen!
  • Yoga & Meditatiedag: zaterdag 6 oktober van 9.30 tot 16.00 uur met Marieke, ontspannen op zoek naar de innerlijke stilte die van nature al in iedereen aanwezig is maar waar je door de drukte van alledag soms moeilijk contact mee kunt maken

NIEUW:

Meer informatie over onze cursussen kun je vinden op onze agenda en opvragen via het contactformulier.

Interesse om de vergaande resultaten van yoga op je lichaam en je gezondheid te zien. Kijk dan naar dit ontroerende en inspirerende filmpje naar opzienbarende resultaten die al op vrij korte termijn bereikt kunnen worden!