Retraites


Mini retraites in de Pelmolen 

  • NIEUW: ‘Volg je hart’ inspiratie workshops: op  zaterdag 30/3, 22/6, 28/09 en 30/11 2019 van 10.00 tot 17.00 uur met Eveline en Helga: via het aarden, gronden en het contact met je voeten op de grond maak je verbinding met jezelf en de verlangens in je hart… Let op: deze workshops zijn los te volgen!
  • Yoga & Meditatiedag: zaterdag 11 mei  van 9.30 tot 16.00 uur met Marieke, ontspannen op zoek naar de innerlijke stilte die van nature al in iedereen aanwezig is maar waar je door de drukte van alledag soms moeilijk contact mee kunt maken
  • Workshop Praatstok maken: zaterdag 13 april van 10.00 tot 17.00 uur met Wim, maak zelf een praatstok en leer hoe je die kunt gebruiken in groepen.
  • Stiltedag: miniretraite mindfulness: zaterdag 25 mei van 10 tot 16.30 uur met Hetty
  • Yoga & Meditatiedag: zaterdag 29 juni van 9.30 tot 16.00 uur met Marieke, ontspannen op zoek naar de innerlijke stilte die van nature al in iedereen aanwezig is maar waar je door de drukte van alledag soms moeilijk contact mee kunt maken
  • Reiki 1 en Reiki 2 op een aantal zaterdagen 10.00 tot 16.00 of 17.00 uur met Amy, meer ervaring en informatie over Reiki technieken en achtergronden van het Reiki Usui systeem. De Reiki cursussen (1 & 2) duren beide 1 dag.

Helaas kun je in de Pelmolen zelf niet overnachten. Vind je het fijn om er echt even helemaal uit te zijn en eventueel ook een overnachting bij je bezoek aan de Pelmolen te plannen, neem dan even contact met ons op, want we hebben een overzicht van veel leuke en bijzondere mogelijkheden in de buurt oplopend van circa 17,50 en 100,– euro per persoon of kamer per nacht voor je beschikbaar!

Dagretraites in Hierland net over de grens  in Duitsland

Caroline organiseert diverse leuke korte dag retraites ‘in je eigen natuur’ in Hierland. En als je er een weekend van wilt maken boek je een van de leuke pipowagens van Hierland.

Spirituele reizen & retraites in Europa

Wij organiseren korte retraites in Nederland op het gebied van yoga, ontspanning, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is een speciale selectie gemaakt uit het zeer uiteenlopende aanbod van anderen op thema’s die te maken hebben met de 5 punten van het leven.

Speciale Mindfullness retraite op Ibiza 

Voor meer info kijk op: naturalsoul.nl/mindfulness-retreat-ibiza.

Spirituele reizen & retraites in Azië

We hebben zeer goede contacten met een gespecialiseerde aanbieder van spirituele retraites in Azië. Deze aanbieder heeft als missie de rijke overlevering van oosterse kennis door te geven aan mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en een interessante innerlijke en avontuurlijke reis willen maken. Ze zijn gespecialiseerd in spirituele retraites waar aandacht wordt besteed aan Ayurveda, Vedanta, Yoga, Vasten, Tai Chi en andere disciplines. De retraites zijn kleinschalig en persoonlijk van opzet en bevinden zich op mooie spirituele plekken door heel Azië heen en in Afrika. De komende periode zijn ondermeer speciale spirituele retraites gepland in de Filippijnen, Bhutan, Mauritius, India, Indonesië en Marokko. Meer informatie over deze spirituele reizen & retraites kun je aanvragen via het contactformulier.

Terug naar Heel je Wereld