Algemene voorwaarden


Na je aanmelding ontvang je een e-mail met bevestiging van inschrijving voor de cursus of workshop, de factuur en een verwijzing naar deze algemene voorwaarden.

Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te worden voldaan. Bij inschrijving binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop of cursus dient je betaling minimaal 2 dagen voor aanvang van de workshop of cursus te worden voldaan. Als je betaling niet op tijd binnen is, kan deelname niet gegarandeerd worden.

Let op: bij annulering vindt er geen restitutie plaats. Als je niet kunt deelnemen aan een workshop of cursus is het in overleg wel mogelijk om zelf voor een passende vervanger te zorgen of om in overleg deel te nemen aan een andere cursus/workshop op een ander moment.

Indien een workshop of cursus door onvoorziene omstandigheden niet kan doorgaan, wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd.

Let op: de cursussen, lessen en workshops zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als vervanging van medische of psychische behandelingen en/of therapie├źn. Raadpleeg in geval van twijfel altijd een arts!