Eveline


Eveline Duermeijer

Oprichter van Voet en Verbinding: natuurcoaching, workshops & retraites

Via het contact met je voeten wil ik je de verbinding met jezelf, met je eigen natuur en de verlangens in je hart laten voelen en ervaren. Aarden en gronden zijn hierbij belangrijk om in je eigen kracht te komen en te blijven. De verbinding met je voeten staat centraal in alle activiteiten van Voet en Verbinding.

In mijn workshops en retraites komen mijn verschillende passies terug, dansen, blote voeten, natuur en yoga

Ik ben echt een buitenmens en graag in de natuur te vinden. Daar laad ik me helemaal op. Het liefst wandel ik dan heerlijk op blote voeten. Dit helpt me als hoog gevoelig persoon om te gronden. Mijn verlangen werd steeds sterker om heerlijk buiten in de natuur te mogen werken. Als natuurcoach voel ik me helemaal in mijn element! In 2018 heb ik mijn opleiding tot natuurcoach afgerond bij Innersteps School voor Natuurcoaching

Sinds 2007 beoefen ik verschillende vormen van yoga (kundalini-, hatha-, sivananda- en dansyoga). Daarnaast is dansen sinds jongs af aan een grote passie van me. Als ik dans geniet ik volop en komen mijn enthousiasme, passie en vrolijkheid helemaal tot uiting.

LACH, DANS, SPEEL EN GENIET

Het volgen van mijn hart

De afgelopen jaren ben ik steeds meer mijn hart, mijn intuïtie en mijn gevoel gaan volgen. Dit is geen makkelijke weg geweest. Een weg vol uitdagingen, het loslaten van oude patronen, beperkende overtuigingen, situaties en mensen die mij niet meer versterkten.

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent

Mijn hoog gevoeligheid heeft zich de afgelopen jaren ook verder mogen ontwikkelen. Ik ervaar steeds vaker een gevoel van helder weten en helder voelen.

Een volledige verbinding met mijn hart geeft me een diep gevoel van rust en vertrouwen

Vanuit mijn vaste baan in het toerisme heb ik stapje voor stapje mijn eigen praktijk voor voetreflexologie Eefs Voetmassage en Voet en Verbinding opgericht.

Mijn motto: Maak je dromen waar! Volg je hart, stapje voor stapje!

Hartegroet,

Eveline Duermeijer

www.voetenverbinding.nl

info@voetenverbinding.nl

T: 06 44832637