Hanna


Beste (toekomstige) yoga-beoefenaar,

Sinds 2002 mediteer ik en jaren later ontdekte ik met grote vreugde yoga. In yoga vond ik krachtige lichaamsbeweging, meditatie èn diepe ontspanning. De positieve effecten van yoga, op zowel lichaam als geest, dat wil ik jou en anderen ook graag laten ervaren. De kwaliteit van jouw leven gaat er zeker op vooruit!

Achteraf kan ik zeggen dat bewustzijn, het bewust-zijn een rode draad door mijn leven is. In 2009 begon ik met bewustzijnscoaching bij een coach, die mij later ook opleidde in bewustzijnscoaching. In 2011 heb ik de opleiding tot Sivananda Hatha yogadocente in Orléans (Frankrijk) gevolgd. Daarna volgden verschillende workshops en bijscholingen. In oktober 2014 en april 2015, heb ik twee delen van een yoga opleiding bij José de Haan – de Groot afgerond. Deze Yang (Ashtanga) Yoga en Yin Yoga (en Anatomie) docententrainingen zijn gebaseerd op de teachings van Paul Grilley en onderdeel van een door Yoga Alliance (200 uur) erkende Yin en Yang Yoga Teacher training. Met behulp van deze opleiding, yoga & anatomie, kan ik jou nog persoonlijker begeleiden.

Tijdens mijn lessen, draait het om jouw persoonlijke yogapad. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van je lichaamsbewustzijn, je lichaamskracht en ontspanning. Of je nu begint met yoga of al meer geoefend bent, je volgt jouw eigen tempo.

Momenteel geef ik yogalessen in Nijmegen en Beek-Ubbergen en geef ik Hatha Flow- en Yin Yogalessen bij Body-Motion.

Ik houd van koken, bakken, macademia noten, avocado’s, kaneel en boeken over anatomie, yoga en bewustzijn lezen.

Heb je vragen, bel zonder twijfel 06 4740 8147 of mail naar info@hannahoogstad.nl. Ik bied ook coaching aan en heb een blog over voeding, zie voor meer informatie hannahoogstad.nl

Bij Heel je Lichaam verzorgt Hanna de Sivananda yoga (afwisselend met Josefien) en de Zachte Hatha yoga op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur. Hanna is te bereiken via: info@hannahoogstad.nl