Heleen


Heleen de Jonge

Al een aantal jaar verzorg ik de training mindfulness voor mensen die met minder stress en met meer aandacht en focus in hun leven en werk willen staan.

Van huis uit ben ik psycholoog en dramatherapeut en ben opgeleid als yoga/mindfulness docent. Met veel passie en liefde geef ik trainingen in mindfulness. Mijn trainingen kenmerken zich doordat ik de altijd de brug sla naar de dagelijkse praktijk zodat je met de training ook in het dagelijks leven verder kan.

Bij Heel je Lichaam verzorgt Heleen de Mindfulness Dag op 17 mei  het Simpel Mindfulness weekend in augustus. Heleen is bereikbaar via heleen@coachingenadvies.nl. Heb je vragen of wil je even overleggen, dan kun je bellen naar  0651015741.

 

Meer infoAnke: ‘Onlangs de cursus Mindfulness gevolgd bij Heleen. Deze cursus heeft mij in korte tijd veel gebracht en Heleen heeft hier zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Ze heeft snel in de gaten waar de kern van het probleem zit en stelt de juiste vragen die je tot nadenken zet. Tijdens de cursus wist zij een open en veilige sfeer te creëren, waardoor iedereen zich al snel op zijn gemak voelde.’
 
Anja: ‘Heleen is een geweldige coach. Ze weet helder tot de kern door te dringen, en biedt vervolgens handzame en effectieve ondersteuning. Heleen is uiterst deskundig, integer en weet op een heel persoonlijke manier lichtheid met doortastendheid te combineren. Ben je op zoek naar een persoonlijke en effectieve aanpak, dan is Heleen een goede coach!’