Jeroen – Ashtanga Yoga – Schaapveld


Jeroen Schaapveld (1974) is yogadocent, coach, trainer en adviseur met jarenlange ervaring in de arbowereld  Tijdens een sabbatical in 2008 hebben ik een half jaar met het gezin door Azië gereisd en ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met yoga . Daarmee begon mijn eigen yogapad.  Nadat ik bij verschillende yogadocenten lessen heb gevolgd en verschillende vormen van yoga heb mogen ervaren heb ik in 2010 besloten mij verder te verdiepen in Asthanga yoga en ook de mogelijkheid te krijgen om zelf yogalessen te geven.

Ashtanga Yoga is een energieke en vloeiende stijl van yoga en een fantastische oefenvorm om een sterk en gezond lichaam te krijgen dat in balans is met je ademhaling. Tijdens mijn tweede reis naar Azië in 2011 heb ik de mogelijkheid gehad om op een aantal mooie plekken op aarde zelf les te mogen geven en wil ik nu graag mijn opgedane kennis en ervaring delen met anderen.

Mensen die mijn lessen volgen beschrijven de lessen als helder, rustgevend, creatief en vooral ook erg behulpzaam. Ik geloof echt dat alleen jijzelf in staat bent om te groeien in je eigen leven en dat je keuzes zelf moet maken. Dit geldt zowel voor werk als privé. Daarom vind ik het beoefenen van yoga een mooie metafoor waarin je kunt ervaren dat je door toewijding, wilskracht en oefenen doelen kunt bereiken. Naast Yoga organiseer ik ook “Bewust genieten” waarbij yoga, een culinaire verrassing en wandelen op bloten voeten ingrediënten zijn. Tijdens mijn coaching sessies ga ik dus ook met jou op zoek naar jou unieke talenten en drives om je persoonlijk doel een succes te maken. Met mijn enthousiasme en mijn persoonlijke benaderingen hoop ik je te inspireren en een positieve ervaring mee te geven. Ik sta in elk geval klaar om je op een plezierige en professionele manier aan je gezondheid te laten werken. Je bent welkom.

Meer info via facebook:  Njoy yoga

Wil je mijn ervaringen lezen van reizen met kinderen bestel dan ons boek Volop genieten in Azië. Dagboek van een reizend gezin. Te bestellen bij boekscout.nl