Maria


Op 2 websites kun je een aardig beeld van mij krijgen: partners-in-creation.nl  (mijn bureau heet Partners in Creation) en ruimtevoorhooggevoeligheid.com  (dit is mijn 2e website, speciaal voor en door hoogsensitieve mensen). In een notedop: wie ben ik?

Ik ben ontwikkelingspsychologe sinds 1989 met kennis van orthopedagogiek, neurologie, psychiatrie, geneeskunde en parapsychologie. Ik ben geïnspireerd door de gedachtengoeden van Neuro Linguïstisch Programmeren, Systemisch Werken, Voice Dialogue, Provocative Therapy, Bio Energetic Alignments, Geweldloze Communicatie, Positief Denken, Emotionele Intelligentie, lichaamswerk, breinwerk, learning-by-doing etc. , en heb dit sinds 1996 in de vorm gegoten van bureau “Partners in Creation, trainingen voor lichamelijk en geestelijk welbevinden”, met vanaf maart 2013 de tweede website voor HSP’s (hoogsensitieve personen). Ik ben zelf mijn leven lang al hoogsensitief, heb allerlei ervaringen ermee opgedaan en werk sinds 2007 aan de empowerment van hoogsensitieve personen.

Ik geniet hier enorm van en benut de positieve kanten van mijn hoogsensitiviteit ten volle ! Ik hoop dat jij dat ook gaat doen.

Ik bied je praktische tools voor alledaagse dingen met betrekking tot hoogsensitiviteit, met als motto “ontmoet, ontdek, geniet !”

Bij Heel je Lichaam verzorgt Maria diverse Hoogsensitieven (HSP) trainingen en workshops.