Marieke


Marieke Vierboom

Beginners Yoga

Bijna 10 jaar geleden ben ik met Hatha Yoga in aanraking gekomen. Ik ben een persoon die prestatie gericht is en zo begon ik ook met yoga. Gaandeweg durfde ik de prestatie los te laten en begon te ervaren. Yoga doet iets met je fysiek, maar vooral ook met je mentale gesteldheid. Zo begon yoga een onderdeel van mijn leven te worden.

Na Hatha Yoga ben ik door Josefien in aanraking gekomen met Sivananda Yoga. Vanaf dat zij terugkwam uit India hebben we regelmatig samen de Sivananda reeks gedaan. Door deze reeks nu jaren beoefend te hebben, lijkt mijn lichaam de reeks te (her)kennen.

Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik naast mijn baan in het bedrijfsleven (en moeder van 2 kinderen) Yoga aan anderen mag overbrengen.

Daarnaast geef ik een aantal keren per jaar een meditatie/yogadag in stilte.

Tijdens de lessen werd ik nieuwsgierig naar de filosofie en achtergronden van Yoga.

In 2015 heb ik mijn diploma voor Docent Yoga behaald.

Yoga is energie vinden in ontspanning. Vrijheid in routine. Zelf vertrouwen door zelf controle. Energie van binnen en energie van buiten. Ymber Delecto

Voor vragen kun je me mailen: family.kuling@gmail.com of bellen: 06 4603191606 46031916

Bij Heel je Lichaam in de Pelmolen geeft Marieke elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur Beginners Yoga en regelmatig Yoga & Meditatiedagen.