Myrna


Myrna Kollau

Kundalini Yoga

Ik ben 10 jaar geleden in aanraking gekomen met Hatha Yoga, Yin Yoga en Do-in Yoga. Zo vond ik meer rust en balans in mijn leven.

Op een Yogafestival kwam ik in aanraking met Kundalini Yoga, waar voor mij alles samenkwam. Prachtig! Vitaliteit, Geluk en Spiritualiteit.

Inmiddels heb ik in Amsterdam (KRI) de Kundalini Teacher Training level 1 afgerond en geef Yogalessen in Beek. Dit doe ik nu in mijn eigen praktijk voor Kinderfysiotherapie en Sensorische Therapie (www.kinderfysiotherapiebeek.nl). Verder organiseer ik regelmatig blote voeten wandelingen en geef voettrainingen (www.opgoedevoeten.com).

Kundalini Yoga is een vorm van yoga waarbij je bewust wordt van je innerlijke kracht. Dit gebeurt door Meditatie, Kriya’s (dynamische oefenseries), Mudra’s (Handhoudingen) en Mantra’s (gezongen meditatie). Het doel is om je lichaamsenergie te laten stromen en blokkades op te heffen. Deze oefenseries werken enorm krachtig en zelf-helend. Ze werken op je bloedcirculatie, organen, klierstelsel, lymfesysteem, brein en lichaam. Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen. Het zijn geen ingewikkelde houdingen en is voor elke leeftijd geschikt.

Ik geef deze wijsheid graag door!

Verder ben ik een gelukkige moeder van twee heerlijke zonen!

Ik ben te bereiken via mail: myrnakollau@hotmail.com of via mobiel 06-25157192