Patricia


Foto patricia

Bij “toeval” ben ik een aantal jaren geleden voor mijn studie in India belandt en hier in aanraking gekomen met in eerste instantie Sivananda-yoga. Ik wist meteen dat ik hier meer mee wilde. Wat mij aansprak is de holistische benadering binnen de yoga. Mij werd duidelijk dat yoga niet alleen lichamelijk is, maar een levensstijl waarin aandacht is voor lichaam, geest, acceptatie, aanpassingsvermogen en liefde voor jezelf en de wereld om ons heen.

Na mij zowel in India als in Beek bij Josefien meer ontwikkeld te hebben in deze yogastijl heb ik in een Ashram in India een docentenopleiding gedaan in Sivananda-yoga.  Na zelf een tijdje les te hebben gegeven ben ik weer teruggegaan om mijn kennis te verbreden en heb ik deze keer in de Indiase Himalayas een multistyle opleiding gedaan.
Deze combinatie van een klassieke en een meer westerse benadering zijn een ontzettend goede aanvulling op elkaar. De lessen die ik momenteel geef zijn Sivananda-, hatha- en hathaflow.  Naast yogadocente ben ik ook ontspanningsmasseuse. Mijn lessen en massages geef ik in Eindhoven.

Ik vind het belangrijk om naar de mens als individu te kijken, geen lijf is hetzelfde. Er bestaat geen perfecte asana (yogahouding) die er voor iedereen hetzelfde uitziet, dus laten we hier vooral niet naar streven!

Buiten dat ik er zelf enorm door ontwikkeld ben en het mij in balans houdt, geniet ik er enorm van om mijn kennis te delen en mensen te zien groeien door middel van yoga.

Heb je een vraag of opmerking, twijfel dan niet om me te mailen op pxwesterhof@gmail.com, of bellen op 0614487863

Bij Heel je Lichaam begeleidt Patricia onder andere de Sivananda Yoga (verdiepings)Weekenden.