Serene


serene1

Mijn grote passies in het leven zijn ontspannen, genieten en vloeiend bewegen.
Dit heb ik gevonden in Dru yoga. Dit een zachte vloeiende vorm die de geblokkeerde energie stroom weer op gang brengt. Het word ook wel de ‘Yoga van het hart’ genoemd.

Verder is de natuur mijn grootste inspiratiebron. Ik geniet ontzettend van wandelen en gewoon zijn in de natuur. Behalve dat ik yogadocente ben, studeer ik voor psychosociaal therapeut. Ik heb mijn praktijk inmiddels opgezet en mijn grote passie is het begeleiden en coachen van mensen die iets willen doen met hun groei en spiritualiteit.

Mijn volgende passie, ik heb er stiekem toch best veel, is het begeleiden van vrouwencirkels.
Een vrouwencirkel is een plek om jezelf en andere vrouwen te ontmoeten. Hier inspireren we elkaar op weg naar een groter bewustzijn. Na mijn yogalessen ontstond er door het plezier en de diepe ontspanning die het bracht, al natuurlijkerwijs een soort van vrouwencirkel. Dit geeft me energie en ik zou het graag willen voortzetten in een nieuwe vorm: een vrouwencirkel met Dru yoga. ‘Dru vrouwencirkel’.  Het eerste uur zal bestaan uit Dru yoga. Er zal extra aandacht zijn voor houdingen en bewegingsreeksen die een positieve invloed hebben op pms, menstruatieklachten, stijve onderrug, angsten en emoties. We gaan aan de slag met thema’s. Deze thema’s kunnen gaan over aarding, eigen plek innemen, onzekerheid/kracht, emoties, sensualiteit/seksualiteit, chakra’s enzovoort.

Voor vragen kun je me bellen: 06 24650037 of mailen: info@serenepraktijken.nl
En voor meer informatie: www.serenepraktijken.nl

serene2