Simone


Simone Keulen, NLP Mastercoach en trainer Intuïtieve ontwikkeling, Beek

Voor mij is er niets mooiers dan dat er bij de ander een lichtje opgaat. ‘Oh, dus dàt is waar het bij mij in essentie om gaat!’  Ik geniet wanneer iemand door inzicht meer vrijheid en plezier in het leven gaat ervaren. En dat diegene van daaruit nieuwe keuzes kan gaan maken. En wanneer ik een hengel kan geven, in plaats van een mand visjes. Lekker op eigen kracht weer je eigen koers varen.

Ik vind het krachtig wanneer je kunt zeggen: zoals het nu gaat, werkt het niet (meer) voor mij. Wie kent het niet: je maakt een keuze die aanvankelijk goed leek, maar gaandeweg klopt het toch niet. En wat doe je dan? Aanpassen en doorploeteren (en verder van jezelf weg raken) of van koers veranderen? Zelf heb ik daar al veel mee mogen oefenen. En dankzij al die verschillende paadjes (en mij soms hartstikke verdwaald voelen) ben ik nu precies uitgekomen waar ik moest wezen. En kan ik jou met heel mijn hart en mijn volle verstand helpen bij het hervinden van je innerlijk kompas.

In mijn cursussen gebruik ik alles waar ik zelf ooit iets aan heb gehad, waaronder Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Intuïtieve Ontwikkeling. Daarnaast vind ik het leuk om te blijven leren, dus wie weet wat daar allemaal nog aan toegevoegd gaat worden. Met een beetje geluk ben ik straks zo’n kras omaatje dat vol overgave en plezier nieuwe en gekke dingen blijft ondernemen, ondanks de vooroordelen over hoe je je op die leeftijd ‘hoort’ te gedragen.