Nieuwe maan viering


When:
21/05/2012 @ 19:30 – 22:00
2012-05-21T19:30:00+02:00
2012-05-21T22:00:00+02:00
Where:
de Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 Beek-Ubbergen
The Netherlands

OVER DE NIEUWE MAAN VIERING EN VROUWENCIRKEL

De nieuwe maan heeft in tegenstelling tot de volle maan een hele verstilde energie. Ze nodigt je uit om naar binnen te gaan en stil te staan bij wat leeft in jou. We geven hier vorm aan door; meditatie, te delen,naar de drum te luisteren (en als je er  zelf een hebt die te laten klinken) , samen te zingen. We laten de avond ontvouwen en worden uitgenodigd mee te stromen met wat is. Met nieuwe maan bezinnen we ons en staan we stil bij een nieuw begin. Het is een mooi moment om nieuwe intenties neer te zetten.

De nieuwe maanviering wil je uitnodigen , versterken en inspireren in jouw unieke vrouw-zijn. Door met je medezusters te delen wordt je hierin ondersteund. We leren daarnaast bewust te worden van het ritme van de maan en de invloed die dat heeft op jou. Zo raak je meer bewust van jouw ritme en natuur. We staan stil bij de natuur om ons heen en de ritmes van de seizoenen.

In verbinding en gedragen door Moeder Aarde leren we steeds meer gehoor geven aan Haar en ons eigen natuurlijke ritme en daar in mee te stromen. Wees welkom en nodig gerust een medezuster uit.

Meenemen: Een deken en kussen om op te zitten.

De nieuwe maan viering wordt georganiseerd door Katja. Mocht je interesse hebben om mee te doen met meld je dan aan via het contactformulier