Gastenboek


We zijn erg benieuwd naar je reacties en feedback…

Aarzel dus niet om een berichtje achter te laten op ons Gastenboek, wij vinden het fijn te lezen hoe jij Heel je Lichaam in de Pelmolen ervaren hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 berichten


 1. Monique schrijft:

  Ik kan alleen maar lovend zijn! Ik heb nu een paar lessen Sivananda yoga gevolgd bij Josefien in de Pelmolen in Beek en kan het iedereen van harte aanbevelen om hier yoga te komen doen. In de afgelopen 8 jaar heb ik verschillende yogavormen gedaan bij verschillende docenten en in verschillende retreats. Sivananda is ontzettend vitaliserend, het is niet alleen een mooi praatje op een website maar Echt Waar…
  Josefien is – naast hartelijk – ontzettend kundig, ze geeft je persoonlijke aandacht en feedback en ze zet een mooie energie in haar lessen neer. De locatie zelf is ontzettend mooi, aardend maar ook magisch (zoals Beek in gehele zin:)
  Ik ga zeker nog meer lessen uitproberen en ik vind het superfijn dat er een rittenkaart-mogelijkheid is waardoor je op meerdere momenten verschillende yogavormen kunt beoefenen, welk niveau je ook hebt.

 2. Josefien schrijft:

  Wat feedback in een paar worden van het Sivananda Yoga Zomer Verdiepingsweekend van 26 & 27 augustus 2017

  “Een heerlijk weekend – écht vakantiegevoel – even weg in ons mooie ‘binnenste buitenland’. Kleinschalig – midden in de natuur – liefdevolle, mooie mensen. Dankbaar thuis komen in een warm bad (weer): rust, regelmaat & ruimte voor alles en iedereen. Kloppend – in balans – ontspannend & opladend. Door zachte energie, opladend & ontspannend. Pranayama – vitaliteit – speels: experimenteren & leren”.

  Wat feedback in een paar woorden van het Traditionele Tantra Yoga weekend 1 & 2 juli 2017

  ”Ontspannen, tot rust, genieten, ongedwongen, vrij, opladend, goed verzorgd, sprankelend, dankbaarheid, fijn, aandacht, dicht bij mezelf, inzicht, kloppend, wijs en dan nog dat mooie reetje in de achtertuin.”

  Wat feedback in een paar woorden van het Traditionele Tantra Yoga weekend 9 & 10 juli 2016

  ”Verrassend, inzicht gevend, ontspannend, aandacht, verbindend, schoonheid, ‘goed voetenwerk’, dankbaar, verfrist, hoopvol, natuur, stilte, ontvankelijk, nieuw, veilig, inspiratie en ontspanning.” Lees ook de Blog van Irina over dit mooie weekend.

  Wat feedback in een paar woorden van het Sivananda Yoga weekend 4 & 5 juni 2016

  ”Interessant, inspannend & ontspannend. Ruimte, rust & kracht. Idyllisch, rust & stilte. Energie delen en opdoen. Verdiepend, verrijkend en verwennerij. Dankbaar. ”

  Wat feedback in een paar woorden van het Heel je Lichaam Pinkster weekend 15 & 16 mei 2016

  ”Liefdevolle verbinding. Verrijking lichaam en ziel. Heerlijk Eten. Mentale & fysieke opkikker. Anders & verassend. Innerlijke in- & ontspanning. Ontspannen en rustgevend. Een traktatie voor mezelf. Soms wel zwaar maar ik voel me nu heel licht.”

 3. Frederike schrijft:

  Het yoga weekend was zeer gevarieerd.Een goede afwisseling tussen spanning en ontspanning. Josefien is een deskundige yoga docente.De locatie is basic en ligt prachtig in de natuur

 4. Ferdinand Pol schrijft:

  Ik heb meegedaan aan het Sivananda Yoga weekend op 30 & 31 juli 2016. Was een zeer prettige ervaring. Warm ontvangst, bijzondere mensen en prettige lessen. Omgeving is rustgevend en voelbaar positief.

  Patricia en Josefien, het was geweldig.

 5. Dymph schrijft:

  Sivanandayoga in de Pelmolen is echt een ervaring. Het is een mooi, compleet, afgerond pakketje lekker hard werken van anderhalf uur, in mijn geval met Josefien als heel fijne en duidelijke yogainstructeur. Dat je hele lijf daarin aan bod komt – spieren, bloedsomloop, stofwisseling, meridianen, chakra’s – is goed te merken. Mijn lichaam vindt tijdens de les de inspanning en ontspanning heel prettig, en mijn geest de rust en balans die hij ervaart. Ik voel me na de lessen altijd nog dagen gerevitaliseerd, kalm en krachtig. En na vier weken zou ik zweren dat me in de spiegel een nóg mooiere vrouw tegemoet straalt…
  Klink ik als een advertentie? Dat is ook de bedoeling. Ik ben hooked, mensen. Gaat dat proberen! Sivanandayoga op die prachtige plek, de Pelmolen!
  Liefs van Dymph

 6. Nadine schrijft:

  16 febr. jl heb ik mee mogen doen aan de middag “ontdek je hartewens”olv Harry, Wilco en Marjet.
  Ik wist niet precies wat me te wachten stond maar het overtrof mijn stoutste verwachtingen.Het programma bestond uit een:
  Persoonlijke reading, oefening voor je intuïtie, geleide meditatie en “gewoon”luisteren naar prachtige muziek, dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje in een mooie ruimte met een prettige sfeer en met lieve mensen.
  Kortom: volgende keer weer! Bedankt Harry, Wilco en Marjet!

 7. Rouline van der Velden-Grijpink schrijft:

  nog even terugkomen op mijn voorgaande reaktie. Het ging om de full moon meditation op 30 september. 9.15 moet natuurlijk zijn 21.15.
  Hoe dan ook het is een aanbeveling waard.

 8. Rouline van der Velden-Grijpink schrijft:

  1 oktober 2012
  In het pikkedonker liepen mijn dochter en ik verwachtingsvol de heuvel op. In rust en bij kaarslicht
  hebben wij onder begeleiding van Casper gemediteerd. Rond 9.15 gingen we naar buiten waar de volle maan hoog boven aan de hemel ons pad verlichtte. Warm door het brandende hout in de vuurkorf, de thee en de liederen met gitaarbegeleiding werden we ons weer bewust van moeder aarde, de maan en het leven.
  Tot rust gekomen namen we afscheid van de initiatiefnemers Josefien en Ans bij de sfeervolle Pelmolen.

 9. Miek vd H schrijft:

  Hallo Josefien,

  graag wil ik je hierbij mijn complimenten geven over de Pelmolen en het zeer gevarieerde aanbod workshops en cursussen.

  Wat een prachtige, rustgevende locatie de Pelmolen, je voelt de positieve energie!

  Het aanbod workshops is zeer gevarieerd en professioneel.
  Ik vind het ook prettig, aangezien er trainers en coaches op diverse vlakken zijn, dat je ook zelf thema’s kunt aandragen.

  Ik wens je heel veel succes en plezier toe en ga zo door!

  Hartelijke groet,
  Miek

 10. annelies theelen schrijft:

  De Pelmolen is een unieke helende plek waar je kunt werken aan je eigen,de nadruk op eigen ontwikkeling en het ligt op een schitterende locatie.
  Mijn ervaring is dat er op deze plek je de mogelijkheid krijgt om je te verbinden met de natuur en daardoor je eigen natuur meer kunt ervaren.
  Een prachtig iniatatief van Josefien,deze plek verdient het om harten met elkaar te verbinden.

  Heel veel geluk,liefde en helende kracht voor deze unieke sfeer.

  Groetjes Annelies

 11. Rouline van der Velden-Grijpink schrijft:

  “HEEL MIJN HART”
  1 september, een prachtige Zondagmiddag in Beek bij de Pelmolen.
  Mijn komst naar de Pelmolen is een bewuste keuze. De ligging van het historische gebouw, de (atmos) sfeer, de workshops en lezingen zijn inderdaad een weldaad voor lichaam en geest.
  De lezing/levensverhaal door Lucy Sarink was heel bijzonder omdat zij haar eigen kanker en daardoor ook die van anderen in een ander daglicht heeft geplaatst.
  De mens denkt en voelt………..
  De anno 2012 westerse mens laat zich vaak meeslepen door hektiek en overdaad. De natuur, de stilte, je hart zijn van levensbelang voor je welzijn.
  Mooi hoe Lucy met haar levensverhaal de bonte mengeling van toehoorders raakte en tot bewust leven aanmoedigde, zo ook mij……….
  Bezieling was haar leidraad! Dat maakt ook ons leven de moeite waard: for better and for worse.

  Met heel mijn hart dank ik Lucy en degenen die deze bijzondere middag mogelijk hebben gemaakt.
  Rouline van der Velden-Grijpink

 12. kristel verrijt schrijft:

  Een prachtige lokatie midden in de natuur. Heerlijk was de yoga op zondagochtend van ans. In een kleine groep lekker ontspannen aan de nieuwe week beginnen. De les werd afgesloten met een kopje heerlijke thee.Dit is een aanrader voor iedereen.

 13. Ria Derix schrijft:

  Het lijkt me heerlijk om op zondagmorgen yogha te doen

 14. Ellie Baur schrijft:

  Ik heb de lokatie nog niet gezien, maar de foto’s zien er heel relaxed en uitnodigend uit. Ik kom zeker kijken op donderdag en ik vind het ook heerlijk dat er yogalessen op zondagen worden gegeven. Ik heb me er al voor aangemeld. Veel succes met alles.

 15. Rouline van der Velden-Grijpink schrijft:

  Lieve Josefien,

  Mijn adem stond even stil bij het zien van je website en de unieke lokatie waar de mens tot rust en bezinning kan komen. De keren dat ik in Azie geweest ben voelde ik me altijd beter door de minder gestresste atmosfeer….. Als het enigszins kan breng ik Hemelvaartsdag een bezoekje aan “jouw” Pelmolen.
  Vooralsnog vast van HARTe GELUKgewenst met je verlichtende initiatief!
  Een vriendschappelijke groet voor jou,
  Rouline

 16. Gerry schrijft:

  Wat ziet het er daar rustgevend uit!
  Toplokatie!
  Leuk idee.

  Kom zeker kijken.

  Gerry

 17. Marieke Vierboom schrijft:

  Goede site, mooie locatie, een aanwinst voor Beek.
  Liefs Marieke

 18. Rolf Wolbers schrijft:

  Gefeliciteerd met jullie geweldige initiatief! Een welkome aanvulling en een prachtige lokatie.

  Heel veel succes,

  Hartelijke groet,

  Rolf

 19. Gaby van Dillen schrijft:

  Hallo, ik ben benieuwd wie jullie zijn, nergens op de website vind ik de mensen achter al deze site en activiteiten.
  Het ziet ernaar uit dat jullie een prachtige plek hebben en een mooi aanbod. Ik kom graag kijken.
  Veel succes!