Teambuilding etc…


Teambuiding in ons ‘Binnenste-Buitenland’

Zoek je eens een ‘anders-dan-anders’ teambuilding event met bv wel een terugkoppeling- of strategie gedeelte maar ook als een sportieve hei- (in ons geval bos-) sessies midden in de natuur voor jou en je team? Overweeg dan eens ons ‘Binnenste-Buitenland’ bij Heel je Lichaam in de Pelmolen in Beek, Berg & Dal vlakbij Nijmegen!

  

In de Pelmolen is de zaal met koetsdeuren op de begane grond, met aangrenzend keukentje en toiletgelegenheid én de aan de achterzijde gelegen overdekte veranda en tuin met uitzicht op de boomgaard en het bos gebruiken hiervoor. Een simpele, oude, authentieke maar vooral natuurlijke plek: wellicht de mooiste plek van Nederland! Met recht ons ‘binnenste-buitenland’ genoemd want je waant je in het buitenland en voelt je echt even in een andere wereld. Hier worden nu al veel verschillende activiteiten, cursussen & workshops gegeven. We hebben ideeën genoeg maar in overleg kun je uiteraard ook zelf de meeste dingen verzorgen.

Uiteraard staan wij open om in overleg met jou en afgestemd op de behoeftes van jou en jouw team te bespreken wat er zoal allemaal mogelijk is. Denk hierbij aan gezonde activiteiten om uit je hoofd en in je lichaam te komen en meer in contact met jezelf, de natuur, je vitaliteit en je collega’s zoals onder andere een halve of hele dag:

  • Vergaderen of overleg in een ‘andere sfeer’ lekker buiten en midden in de natuur met of zonder een lekker knapperend houtvuur
  • Yoga (veel verschillende stijlen en soorten zijn mogelijk zoals onder andere ontspanningsyoga, dansyoga, vitaliserende of juist restorative yoga om er een paar te noemen)
  • Meditatieve, stilte, of juist avontuurlijke of pittige wandeling in de Heerlijkheid Beek (van gemiddeld tot zwaar inspanningsniveau) met verschillende thema’s
  • Fietstochten in de plattere Ooypolder of juist de zeer heuvelachtige Zevenheuvelenweg
  • Catering: van wat simpeler tot zeer uitgebreid en gevarieerd buffet met alles erop en eraan, uiteraard in overleg en rekening houdend met ieders dieet wensen (via kwaliteitscateraar Olga Honing)

Uiteraard is nog veel meer mogelijk in overleg. Neem daarom vooral contact op met Josefien via josefien@heeljelichaam.nl om verder te bespreken wat voor jou en je team het meest geschikt zou zijn! Let op: deze sessies zijn ook zeer geschikt voor vriendinnen/vrienden, team (dispuut of sportclub) en/of familie-uitjes, dus lees ‘team’ hierboven vooral in een vrij verband! Er kunnen maximaal 10 mensen in de zaal voor yoga maar indien de groep groter is kan deze ook gesplitst worden in parallelle activiteiten. Maar: de Pelmolen is wel voornamelijk een plek voor volwassenen, kinderen zorgen al snel voor te veel overlast want het is en blijft een stiltegebied.