Josefien


me 2

Josefien Glaudemans is oprichtster en initiatiefneemster van Heel je Lichaam… Na in 2008/2009 in India een internationaal erkende opleiding tot Sivananda yogadocente gevolgd te hebben in Neyyar Dam, Kerala, South India raakte ze geïnspireerd door de eeuwenoude wijsheid van Vedanta en bedacht ze het holistische concept Heel je Lichaam, gebaseerd op simpele, effectieve en bewezen methoden ter bevordering van gezondheid van lichaam, geest en ziel. Haar klassieke Sivananda training stamt direct af van Swami Sivananda en Swami Vishnudevananda en is direct doorgekregen van onder andere Swami Mahadevananda en Amerika’s beste yoga docent Ted Ryan.

Ondanks haar leuke en uitdagende baan in het bedrijfsleven, aarzelde ze dan ook geen moment, toen de prachtige locatie de Pelmolen beschikbaar kwam. Deze ‘stilte’ plek midden in de natuur gelegen leent zich bij uitstek om ingezet te worden voor de 5 punten van Vedanta: een goede manier van bewegen, een goede manier van ademhalen, een goede manier van ontspannen, een goede manier van eten en een goede manier van denken & mediteren.

Samen met diverse andere trainers, docenten, leraren en coaches worden diverse en uiteenlopende workshops & cursussen aangeboden, waarbij iedereen zijn eigen expertise inbrengt en waardoor gezamelijk een werkelijk holistische aanpak geboden kan worden. Wees van harte welkom om mee te doen of om vrijblijvend eens een kijkje te nemen in de Pelmolen!

Omdat de yoga haar zo goed bevalt, besloot Josefien zich verder te verdiepen en bij te scholen. Daarom volgde ze in maart 2016 met succes de internationaal erkende Traditionele Tantra Yoga Teachers Training van Shri Kali Tantra Ashram in Goa, India. Hierdoor geeft zij sinds 2016 ook Traditionele Tantra Yoga in de Pelmolen.

Wil je contact met Josefien opnemen stuur dan even een email naar Josefien@heeljelichaam.nl.

Bij Heel je Lichaam verzorgt Josefien onder andere de Sivananda Yoga, de Sun Rise Yoga, de Full Moon Meditations en Traditionele Tantra Yoga. Ook zijn Āyurvedic Walking Massages persoonlijk in te plannen bij Josefien

Josefien als gediplomeerd Sivananda & Traditionele Tantra Yoga docente aangesloten bij de Yoga Alliance voor haar beide 200 uurs Teachers Trainingen.

yoga alliance

traditional tantra yoga shri kali

TWO_en