Liek


Liek

Liek Steevensz

Ik heb een droom! Een droom van een wereld vol ontspannen en gelukkige mensen. Een wereld waarin mensen de sleutel naar geluk weer kunnen vinden, de sleutel die ontspanning heet.

Het begon allemaal met yoga. Na de allereerste les merkte ik dat ik alsmaar tegen mezelf bleef zeggen hoe heerlijk ik het had gevonden. Hoe heerlijk het was om een uur lang met niemand anders bezig te hoeven zijn dat met mezelf. Hoe heerlijk het was om mijn lichaam de rust te geven die het zo ontzettend nodig had.

Tijdens een onverwachte levenscrisis belde ik in een ingeving een vriend waarvan ik wist dat hij de kunst van mediteren beheerste. ‘Leer het me!’ was het enige dat ik tegen hem zeggen kon. En zo geschiedde. Hij leerde me ademen, hij leerde me de stilte. Hij leerde me te luisteren naar de stilte in mezelf.

En dan is daar het schrijven. Schrijven heeft mij al zoveel gebracht. Ik heb er verliefdheden mee overwonnen en onbeantwoorde liefdes mee verwerkt. Ik heb er mijn jeugdpuistjes mee verzacht en mijn puberteit mee doorgebracht. Ik heb er mijn grote liefde mee gevonden, ik heb er dierbare vriendschappen mee uitgezwaaid. Ik vervloek er het leven mee en ik omarm mezelf ermee.

Ik organiseer onder andere The Happy Body & Mind Experience. Een dag vol yoga, meditatie, buiten zijn en schrijven. Een dag waarin jouw geluk centraal staat.

Ook organiseer ik The Write from the Heart Experience. Een dag waarin je gaat schrijven vanuit je hart, maar waarin ook yoga en meditatie een prominente rol spelen. Een dag waarin de mooie woorden van jouw hart het voor het zeggen hebben.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.happybodyandmind.nl

of je kunt me bellen op (06) 1277 5226, mailen kan ook info@happybodyandmind.nl

 

Bij Heel je Lichaam verzorgt Liek de The Happy Body & Mind Experience Dag. Meer activiteiten volgen hopelijk snel!