Āyurvedic Walking Massage


Tijdens haar Traditionele Tantra Yoga opleiding heeft Josefien ervaring opgedaan met Āyurvedic Walking Massages. Deze massage werkt diep in op de spieren en op het energiesysteem. De gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden. De massage zorgt voor meer vitale energie, helpt om gifstoffen te verwijderen en bij het losmaken van emotionele blokkades. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Het verlengt de levensduur, draagt bij aan de bewustwording van het lichaam, verlicht de spierspanning en vergroot de sensuele uitstraling. De massage reinigt, ontspant, voedt en balanceert het fysieke lichaam, de emoties en de geest.

Door simpele maar effectieve druk uit te oefenen tijdens de Āyurvedic Walking Massage wordt de elasticiteit van de spiervezels vergroot en helpt het lichaam soepel te houden voor yoga asanas en andere (sportieve) activiteiten. In sommige gevallen kan de Āyurvedic Walking Massage zelfs chronische en/of acute klachten verhelpen.

De Āyurvedic Walking Massage wordt niet met handen maar met voeten uitgevoerd op een matje op de grond bij Heel je Lichaam in de Pelmolen. Hiervoor heb je niets nodig behalve los zittende kleding.

De kosten voor een persoonlijke Āyurvedic Walking Massage bedragen 30,– euro voor 45 minuten. Datum en tijdstip zijn in overleg met Josefien in te plannen.

Wil je deze bijzonder manier van Āyurvedic Walking Massage zelf eens ervaren, neem dan contact op met Josefien, initiatiefneemster Heel je Lichaam en Sivananda & Traditionele Tantra Yoga docente uit Beek, bereikbaar onder josefien@heeljelichaam.nl.

Terug naar massage technieken of terug naar Heel je Lichaam